Nov. 4, 2023
Bizarre South Carolina Laws: Kids Can't Play Pinball?!
Today, we're unwrapping the mystery of Section 63-19-2430, where it's a no-go for those under 18 to play pinball machines. Yes, you heard it right! These quirky laws are not only amusing but also provide an interesting glimpse into the past. Let's dive in!
In Pain? Call Shane!
(980) 999-9999
ShaneSmithLaw.com
For more information order our free book!
https://www.shanesmithlaw.com/freebook